تیم «مثبت مگ» از گردهمایی نیروهای مجرب، پر انرژی و جوان تشکیل شده است که علاقمند به تحقیق و پژوهش در مسیر دستیابی به اطلاعات معتبر و بروز دنیا هستند و مشتاقاند هر آنچه سلامت و کیفیت زندگی انسانی را ارتقاء میبخشد را برای شما فراهم آورند.
درباره تخم شربتی به تازگی در فضای مجازی اطلاعات زیادی را می شنویم. بهتر است با هم بررسی کنیم که تا چه اندازه این اطلاعات علمی و مستند است؟
با فرا رسیدن روزهای گرم سال همه افراد به دنبال نوشیدنی های خنک، خوش مزه و مفید می گردند تا بتوانند با مصرف آن تشنگی و عطش را رفع نموده و آب از دست رفته بدن را نیز جبران سازند.
ماهیت:
تخم شربتی گیاهی خودرو و یک ساله از خانواده نعناعیان و شبیه به ریحان ولی با برگها و تخم های ریزتر می باشد. این گیاه بومی آمریکای مرکزی بوده و گرچه خود گیاه کاربرد تزئینی دارد، اما عمدتا این گیاه را برای مصرف تخم آن میکارند.
این گیاه در اوایل بهار در کوهستان و بیابان روییده و ساقه های آن مربع شکل و گلش قرمز مایل به صورتی است. تخم آن سیاه شفاف است و وقتی که در آب ریخته شود سریعا حالتی خمیری یا ژله ای در آب ایجاد میکند که بسیار لغزنده است و رنگش متمایل به رنگ خاکستری میشود.
نام های دیگر تخم شربتی عبارت است از بادروج، تره خراسانی، اوقیمن، حوک، بورنگ، صریرا و بادروج.
خواص:
دارای مقدار فراوانی پروتئین، آهن، پتاسیم و کلسیم است و در عین حال برای افرادی که در جذب کلسیم مشکل دارند، این گیاه دارای یک ماده معدنی به نام بورون است که باعث انتقال کلسیم به استخوانها میشود.
برای درمان بیماریهای تنفسی بسیار مفید است.
مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل در درمان آسم، سرفه، سرماخوردگی،