تا کنون بسیار از فواید و خصوصیات ویتامین K شنیدهاید در ادامه با ما همراه باشید تا بیشتر درباره مزایای این ویتامین و مواد خوراکی که حاوی این ویتامین هستند، در ادامه با مثبت مگ همراه باشید.
مناسب برای خون و استخوان
ویتامین کا از جمله مواد مغذی ضروری برای رشد استخوانها و جلوگیری از لخته شدن خون در بدن میباشد، و مصرف آن نیز باعث جلوگیری از پوکی استخوان میشود و در برابر بیماریهای قلبی محافظت میکند. شما میتوانید بعضی از مواد غذایی خاص این ویتامین را تامین کنید اما طبق آمارها در حدود دو سوم آمریکاییها میزان لازم و هدف روزانه را مصرف نمیکنند که برای این منظور نیاز است، خانمها روزانه ۹۰میکروگرم و آقایون ۱۲۰ میکروگرم مصرف داشته باشند.
مصرف سبزیجات برگ سبز
با مطالعه فواید ویتامین کا و وجود این ویتامین خصوصا در سبزیجاتی نظیر اسفناج، کلم پیچ و خربوزه متوجه میشویم که مادرانمان درست میگفتند که تا میتوانید اسفناج مصرف کنید، جالب است بدانید با مصرف نصف فنجان کلم پیچ پخته، انگار در یک نیروگاه ویتامین کا هستید.
تلاش برای سبزیجات دیگر
در کل سبزیجات بهترین منبع برای دریافت ویتامین کا هستند و شما لازم نیست برای دیافت ویتامین کا فقط از سبزیجات برگدار استفاده نمایید. به عنوان مثال کلم بروکلی و بروکسل بصورت آب پز بهترین منبع سرشار از ویتامین K هستند و استفاده نصفه فنجان از هر کدام آنها روزانه، در حدود ۱۱۰ تا ۱۵۰ گرم ویتامین کا به شما میدهد. از دیگر سبزیجاتی که دارای ویتامین کا هستند می توان به موارد زیر اشاره نمود؛ پیازچه، بامیه منجمد، مارچوبه منجمد و شاهی.
سیب
میوهها از ویتامین کا غنی نیستند، اما بعضی از انواع آنها مانند یک انفجار از ویتامین کا باشند نظیر مصرف یک تکه کوچک سیب سبز که حاوی ۶۰ میکروگرم ویتامین کا میباشد و همچنین آلو، ذغال اخته و انگور که هر کدام به ترتیب ۵۰،۱۴ و ۱۱ گرم ویتامین کا به بدن میرسانند.
منبع: مثبت مگ